Selasa, 30 Jun 2009

Cherating

Huhu.. Hari ahd yg lalu aku n family aku p cherating.. Selama ntah brp jam ntah aku pegi.. Kjp2 stop kjp2 berenti.. Mne xnye nk smpi kat holiday villa tue.. Hmm.. Actully pegi ngan rombongan skola ayh aku.. Tu yg lmbt tu.. Tgh ahi tu kami mkn bersme2 di pntai bersme gak ngan ahli rombongan yg len.. N then, kami p ke kedai jual kopok lekor.. Belilah mcm2 yg ader kat sne.. Pastu, kami smpilah kat holiday villa tu.. Pas check in kami berehat seketika n solat jamak qasar sblm kul 5 krn ade aktvt.. Adik aku msuk sukaneka n dptlah hadiah jam.. Haha.. Oklah tu.. Mlm tu kami sme p mkn kat restoran sri baging.. Mkn bufet tu.. Byk gaklah mknnnye.. Kuikui.. Kenyang gle mlm tu.. Pastu sme baliklah ke villa msg2.. Kami tdo pastu.. Esok harinye, kami beriadah sesam sendiri.. Smpilah kul 10.. Kemas2 n mndi2 kat swimming pool tu.. N then baliklah ke umah.. Tu je.. Bleh thn sronok gaklah..

2 ulasan:

  1. x da ole2 ke??smpai ati..kihkih ^o^

    BalasPadam
  2. MMg pon.. Haha.. Xde bende kat snelah..

    BalasPadam